Een Daloc-deur biedt meer rust en wooncomfort

Veiliger en comfortabeler wonen met een Daloc deur uit Zweden

Als uw koelkast is versleten of uw tv te oud is geworden, dan koopt u een nieuwe. Het bijzondere is dat de meeste mensen veel minder stilstaan bij vervanging van de voordeur.

Een Daloc-deur biedt meer rust en wooncomfort

Het eerste dat gasten zien van uw woning is de voordeur. Dat is ook vaak de horde die ‘ongewenst bezoek’ neemt. Inbraak is de hoogste prijs die u betaalt voor een ondeugdelijke deur. Ook brand is geen een ondenkbaar rampscenario. Daarnaast zijn er kleinere, alledaagse ongemakken, waar u bij een ‘traditionele’ deur last van kunt hebben: onaangename geuren, etensluchten van de buren, gestommel in het centrale trappenhuis, straatlawaai of een koude tocht in de hal en de rest van de woning. 

Kies de deur die uw wilt

Maar of het nu om rampen of ongemakken gaat, het is allemaal even onnodig. Het vervangen van uw bestaande deur voor een Daloc-deur is een eenvoudige aanpassing, waar u veel plezier van heeft. U ervaart veel meer rust en wooncomfort, meer warmte in huis en extra gezelligheid. Met een deur van Daloc bent u niet alleen verzekerd van topkwaliteit, u hebt ook de keuze uit tal van uitvoeringen met fraaie details. U kunt het ontwerp zo strak en eenvoudig houden als u zelf wilt.

Sterke eenheid van deur en deurkozijn

Het verschil tussen een Daloc-deur en een ‘gewone’ deur is gigantisch. Zowel de constructie als het materiaal zijn niet met elkaar te vergelijken. Iedere deur bestaat uit twee delen, de deur zelf en het deurkozijn. Een houten combinatie werkt en is ook relatief inbraakgevoelig. Bij een Daloc is die combinatie van staal èn geïsoleerd. Want als het deurkozijn niet stevig genoeg is, houdt de deur ook niemand tegen. Bovendien houdt de naadloze constructie ook onprettige luchten, geluid en tocht buiten. Een belangrijk voordeel van staal is ook dat het niet kromtrekt, vervormt of anderszins werkt. Uw huis wordt dus niet alleen veiliger, maar ook warmer, rustiger en prettiger om in te wonen.

 

Een Daloc deur gaat een leven lang mee.

Standaard deur   Daloc deur
 fragetecken rod INBRAAKVEILIGHEID  bock gron
 fragetecken rod BRANDVEILIGHEID  bock gron
 fragetecken rod GELUIDREDUCTIE  bock gron
 fragetecken rod ISOLATIE/TREK  bock gron
 fragetecken rod ROOKDICHTHEID  bock gron
 fragetecken rod GEURISOLATIE  bock gron
 fragetecken rod ONTWERP  bock gron

 

Hoe goed is een Daloc-deur in vergelijking met een standaard deur?

Onderstaande video’s tonen aan hoe makkelijk inbrekers binnen kunnen komen met een breekijzer bij een weerstandsklasse 2 deur/slot/kozijn combinatie, en hoe lastig het daarentegen is bij een Daloc set.

 

film 1a 2film 2a 2

 

 

Brochure downloaden

Lees in alle rust.

Hier vindt u alles wat u moet weten over Daloc deuren.

Download brochure over Daloc Veiligheidsdeur»