Slapeloze nachten uit angst voor inbrekers?

Een all-in concept dat alles voor u verzorgt.

Niet alleen het product is als set helemaal op elkaar afgestemd en ontwikkeld. Ook ons verkoop- en montageproces is erop gericht alles voor u te regelen.

Bent u een huiseigenaar?

Het kan nogal lastig zijn om een deur te kopen. Waar koop je een deur? Kan die deur wel in mijn kozijn? Wat doet dat met de wind- en waterdichtheid? Wie schildert hem? Welk slot kan erin? Past mijn bestaande cilinder erin? Dit zijn geen zaken waarmee u zich bezig hoeft te houden. Wij bieden u een all-in concept aan voor een all-in prijs. Zit de montage tegen? Ons risico. Helemaal uitgedacht en altijd passend. U koopt geen deur. U koopt prestaties en die regelen wij.

 

Een Daloc medewerker adviseert u over de verschillende modellen en opties. Direct aansluitend ontvangt u een maatwerk offerte vanuit onze transparante prijzen. Zodra u akkoord gaat met deze offerte komt één van onze getrainde montagepartners met u kennismaken en inmeten. Na productie van uw maatwerk Daloc deur in onze fabriek wordt de montage gepland. In minder dan een halve dag verwijderen wij uw oude deur en kozijn en voeren deze af. Voor u het weet is uw nieuwe deur en kozijn gemonteerd en afgewerkt. Wij volgen dit gehele proces en een Daloc medewerker belt u na enkele weken om te vragen naar uw bevindingen en feedback. Zo blijven wij ons continu verbeteren.

Bent u lid van een VvE of zit u in het bestuur?

Er zijn voor Verenigingen van Eigenaren twee verschillende aankoopmodellen. De eerste is een collectieve aanschaf. Hierbij wordt vanuit de vereniging de aankoop gefinancierd en worden alle (of meerdere) deuren vervangen. Soms worden de kosten deels of volledig doorberekend aan de bewoners. Dit gebeurt dan in één keer of in maandelijkse termijnen.

 

Het tweede model is ‘Allow and Promote’. Dit houdt in dat het bestuur toestaat (Allow) dat een enkele bewoner de voordeur vervangt voor eigen rekening (mits uniformiteit gewaarborgd blijft). De deuren worden goedkoper naarmate er meerdere bewoners meedoen. Om dit te bereiken én om de veiligheid en het wooncomfort te verhogen kunt u bewoners uitnodigen voor een demonstratie van een Daloc deur (Promote). Dit kan middels een nieuwsbrief, email, bericht in een bulletin bord of anders. Wij kunnen hier promotiemateriaal voor aanleveren. Op de betreffende avond komen wij met een mobiele showroom op locatie zodat bewoners de Daloc deuren en mogelijkheden kunnen zien en ervaren. Wij zorgen voor een aantrekkelijk aanbod waar de bewoners op in kunnen schrijven.

 

Een Daloc deur laten plaatsen is eenvoudig en zo gepiept.

Klant Daloc
  DEURTYPE KIEZEN bock gron bock rod
  KLEUREN, UITVOERINGEN EN OPTIES KIEZEN bock gron bock rod
  ADVIES   bock rod
  OP MAAT, KLEUR EN SPECIFICATIE MAKEN VAN DEUR   bock rod
  GECERTIFICEERDE EN BETROKKEN MONTEURS   bock rod
   MONTEREN VAN DEUR   bock rod

 

 

 

Brochure downloaden

Lees in alle rust.

Hier vindt u alles wat u moet weten over Daloc deuren.

Download brochure over Daloc Veiligheidsdeur»