daloc deur geclassificeerd met betrekking tot inbraak brand en geluid

Waarom zou ik een Daloc deur kiezen?

"Iedereen zou zich thuis veilig en comfortabel moeten voelen”.  

De voordeur is dé afscheiding tussen de buitenwereld en de comfortzone. Je doet letterlijk de buitenwereld achter je dicht. Wij zijn één van de grootste deurproducten in Scandinavië en we ontwerpen, ontwikkelen en produceren deur kozijn combinaties met buitengewone prestaties voor een redelijke en haalbare prijs. Sinds enige tijd is ons product beschikbaar op de Nederlandse markt en winnen we steeds meer terrein.

Geclassificeerd met betrekking tot inbraak, brand en geluid

Veel mensen kennen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Maar wat veel mensen niet weten is dat dit bescherming biedt met weerstandsklasse 2. Daloc biedt bescherming op niveau 3 (SKG 3). Dit betekent dat onze deur niet alleen langer bestand is tegen inbraken, maar ook tegen zwaarder gereedschap als een breekijzer is opgewassen. Verder zijn de deuren van Daloc ook getest, gecertificeerd en gecontroleerd voor – behalve inbraak – luchtdichtheid, isolatiewaarde en vormstabiliteit.

Onderhoudsvrij, duurzaam en energiebesparend

Daloc deuren voldoen aan de laatste normen op het gebied van isolatie, trekken niet krom en hebben een zeer hoge luchtdichtheid waardoor uw hal weer warm en behaaglijk wordt.

 

Lees meer over classificaties»


Even mooi als veilig.

Even mooi als veilig.

Daloc doet geen concessies aan het uiterlijk van deuren. Kwalitatief goede materialen, fraaie details en een Scandinavisch design zorgen voor een exclusieve uitstraling. Dankzij de duurzaamheid van de materialen gaan onze deuren ook bijzonder lang mee. U kunt zelfs een keuze maken uit extra opties zoals glas of kleur. Daloc deuren zijn leverbaar in iedere RAL-kleur.
Hogere temperatuur en lagere energiekosten.

Hogere temperatuur en lagere energiekosten.

De steenwolisolatie in een Daloc deur houdt kou buiten de woning. De rubberen kierdichtingen in het kozijn en de drempel vormen bovendien een effectieve bescherming tegen tocht. Dit resulteert in lagere energiekosten en een warmer en aangenamer huis. Daloc deuren en Daloc kozijnen zijn van staal en trekken daardoor niet krom. Zo ontstaan er zoals bij veel houten deuren geen kieren.
Slecht nieuws voor inbrekers

Slecht nieuws voor inbrekers

Een Daloc Veiligheidsdeur stelt gerust. De deurconstructie en materialen maken het voor een dief vrijwel onmogelijk om via de deur in te breken. Samen met het meerpuntsslot en de haakvormige dievenklauwen aan de achterkant zijn deurblad en kozijn op maar liefst twaalf punten met elkaar verbonden.
U hoort het verschil direct.

U hoort het verschil direct.

Als u op een Daloc deur overstapt, hoort u het verschil direct. Of eigenlijk, u hoort niets. De deuren zijn geluidwerend. Daarnaast dempen de rubberen kierdichtingen geschreeuw en lawaai vanuit het trappenhuis en zorgen ze voor een aangenaam geluidscomfort.
Een brandwerende deur kan het verschil betekenen tussen leven en dood.

Een brandwerende deur kan het verschil betekenen tussen leven en dood.

Als er brand ontstaat, biedt een Daloc deur de beste bescherming. Het deurblad en het stalen kozijn omsluiten de isolatie van steenwol en de geïntegreerde versterkingen. Hierdoor wordt het vuur minimaal 30 minuten vertraagd. Dit is genoeg om levens te redden en bezittingen veilig te stellen.
Het tegenhouden van rook is minstens zo belangrijk als het tegenhouden van vuur.

Het tegenhouden van rook is minstens zo belangrijk als het tegenhouden van vuur.

Bij een brand zijn rook en giftige brandgassen vaak gevaarlijker dan de vlammen zelf. Mede dankzij het staal sluit een Daloc-deur nauw aan op het kozijn, waardoor het binnendringen van rook via eventuele kieren minimaliseert.
Houd ongewenste luchten en kou buiten.

Houd ongewenste luchten en kou buiten.

Veel mensen hebben last van sigarettenrook en andere onaangename luchten (van buiten). Een Daloc deur biedt verreweg de meest effectieve bescherming hiertegen. Het kozijn en de dorpel zijn voorzien van rubberen kierdichtingen. Deze dichte en vormstabiele constructie voorkomt dat etensluchten, portiekwalmen en zaken als tocht en kou woningen binnendringt.


 

Brochure downloaden

Lees in alle rust.

Hier vindt u alles wat u moet weten over Daloc deuren.

Download brochure over Daloc Veiligheidsdeur»