Daloc – Uit Zweden, sinds 1943.

Daloc - Toonaangevende producent uit Scandinavië

De succesformule van Daloc bestaat uit een zelf ontwikkelde productietechniek, een innovatief design en het feit dat we voortdurend grensverleggend bezig zijn met deuren. Al meer dan zeventig jaar ontwikkelen en verfijnen wij onze producten. Want als Scandinavisch marktleider moet je uitgaan van je eigen kracht.

 

Huiseigenaren, woningcorporaties en projectontwikkelaars gaan steeds meer eisen van de voordeur. En terecht, in veel omringende landen komt u vaak voordeuren tegen voor hoge eisen op het gebied van inbraakwering, brandwering en geluidwering. Zo ook in Scandinavië.

 

Meer dan 75 jaar ervaring

Wanneer je in Zweden een appartement binnenstapt, is de kans zeker 50% dat je via een veilige deur binnenkomt. Met meer dan 75 jaar ervaring en 400 medewerkers in dienst is Daloc de grootste producent van deuren voor hoge eisen in Scandinavië.

 

Het hart van ons bedrijf is gevestigd in Töreboda in Zweden, waar twee van onze geavanceerde fabrieken liggen. Vanaf het moment dat we onze allereerste deur maakten, willen we inspireren, verrassen en ook onszelf overtreffen. Daloc levert kwaliteit en innovatie. We gaan een stap verder als het om ontwikkeling van deurdesign en deurfuncties gaat. We willen deuren en ogen openen. In Nederland doen we dit vanuit ons kantoor in Leiden.

 

In harmonie met de natuur

Daloc is in het bezit van belangrijke milieucertificeringen. In 1995 werden we gecertificeerd volgens de ISO 9001 productiekwaliteitsnormen. Duurzaamheid en milieu zijn voor ons belangrijke waarden in een continu proces van voortdurende verbetering. Zo gebruiken we reststoffen uit de productie van houten deuren als brandstof voor verwarming. En sinds een paar jaar worden al onze deuren gelakt met in water oplosbare verf, zonder toevoeging van hulpstoffen.

 

 

Brochure downloaden

Lees in alle rust.

Hier vindt u alles wat u moet weten over Daloc deuren.

Lees meer en download brochure over Daloc Veiligheidsdeur»