Daloc – Uit Zweden, sinds 1943.

Daloc - Toonaangevende producent uit Scandinavië

De succesformule van Daloc bestaat uit een zelf ontwikkelde productietechniek, een innovatief design en het feit dat we voortdurend grensverleggend bezig zijn met deuren. Al meer dan zeventig jaar ontwikkelen en verfijnen wij onze producten. Want als Scandinavisch marktleider moet je uitgaan van je eigen kracht.

Dit is Daloc

Al sinds 1942 ontwikkelen en verfijnen we deuren. Daarbij concentreren we ons op het continu verleggen van de grenzen om deuren zo veilig mogelijk te maken. Het recept voor ons succes is innovatief design, een slimme structuur en onze geheel eigen manier van produceren. En uiteraard ons goed geschoolde en toegewijde personeel.

Onze deuren hebben een doel. Net als wij.

Wij focussen al jaren op het maken van deuren met belangrijke functies. Deuren die mensen en hun eigendommen beschermen tegen brand, inbraak en geluid. Voor meer veiligheid thuis, op het werk en in openbare gebouwen.

 

Onze deuren hebben doelen, als bedrijf hebben we die ook: onze klanten helpen te slagen met hun projecten. Met onze gedegen kennis, tomeloze inzet en uitgebreide ervaring lopen we niet alleen voorop als het gaat om het ontwikkelen van speciale deuren, we zijn ook een uitstekende partner voor architecten, aannemers, projectontwikkelaars en verenigingen van eigenaren die deuren van wereldklasse nodig hebben.

Die aan hoge eisen voldoen

Zowel de samenleving als wijzelf stellen hoge eisen. Dit motiveert ons om veilige deuren van hoge kwaliteit te maken en met een aantrekkelijk ontwerp als vanzelfsprekende eigenschap. Als marktleider vertrouwen we op ons eigen kunnen en onze business is gebaseerd op onze geheel eigen, innovatieve design en productieprocessen. We laten ons inspireren en streven er altijd naar om te verrassen en verwachtingen te overtreffen – zowel die van ons als die van onze klanten. Zo kunnen we continu stappen zetten in hoe deuren eruit kunnen zien en hoe ze kunnen functioneren.

 

 

Brochure downloaden

Lees in alle rust.

Hier vindt u alles wat u moet weten over Daloc deuren.

Download brochure over Daloc Veiligheidsdeur»