deuren die zijn gelakt met een milieuvriendelijke verf op waterbasis

Milieu en kwaliteit.

Duurzaamheid, milieu en kwaliteit zijn kernwaarden voor ons bedrijf. Zo beschikken wij over het certificaat ISO 14001, een milieumanagementsysteem en het kwaliteitssysteem ISO 9001. Hiermee streven we continu naar verbetering van deze belangrijke waarden.

Groot kenniskapitaal

Met onze productiemethoden en producten streven we naar een sterke en duurzame samenleving op ecologisch gebied. Aangezien we altijd het principe van eigen ontwikkeling aanhangen, zowel wat betreft de producten als onze productie, hebben we enorm veel kennis in eigen huis.

Aantrekkelijke kosten

Onze toonaangevende kennis heeft geleid tot aantrekkelijk geprijsde brandwerende, geluidswerende en inbraakwerende deuren van een zeer hoog kwaliteitsniveau. Levering is gegarandeerd. Een must voor iedereen die verschillende typen woningen ontwerpt en bouwt.

Daloc en milieu

Wij zien onze inspanningen voor het milieu als een continu proces. Wij lopen dan ook voorop in innovatie en ontwikkeling van onze producten en overige activiteiten. Een voorbeeld hiervan is de investering in onze nieuwe spuiterij. Als eerste Zweedse leverancier van brandwerende, geluidswerende en inbraakwerende deuren hebben wij nu een uniek laksysteem dat is gebaseerd op milieuvriendelijke verf op waterbasis. Daarnaast verbranden wij reststoffen van houten deuren om onze productiefaciliteiten te verwarmen.

 

Brochure downloaden

Lees in alle rust.

Hier vindt u alles wat u moet weten over Daloc deuren.

Download brochure over Daloc Veiligheidsdeur»