Stalendeur Daloc S10 (Y10).

Deze sterke stalen deur heeft een robuust ontwerp en hoge stabiliteit en duurzaamheid. Geschikt voor de hoogste eisen binnen of buiten, bijvoorbeeld in kelders.

Classificaties.

De eigenschappen van onze deuren worden getest door onafhankelijke keuringsinstanties zoals RISE (Research Institutes of Sweden) en bevestigd door regelmatige productiecontroles in onze fabrieken.

EW30 of EW60 (EN 16034)

C1-C3 volgens EN ISO 12944-2.

De Daloc Y10 buitendeur is voorzien van de CE-markering volgens de productnorm voor buitendeuren EN 14351-1

Detailopname van de rand van het deurblad
Detailopname van het deurblad
Daloc fabrieksdeuren worden vervaardigd
  • 1
  • 2
  • 3
/3
De stalen platen van het deurblad zijn zo gebogen dat de randen verborgen zijn.
De sterke sponning maakt het deurblad bijzonder duurzaam, bestendig en vormvast.
Alle stalen deuren van Daloc zijn bewerkt met milieuvriendelijke verf op waterbasis.

De details zijn belangrijk

De unieke, dikke aanslagsponning en verborgen plaatranden van de Daloc S10 stalen deur geven hem een sterk en stabiel gevoel zonder afbreuk te doen aan het design. Zo past de deur perfect in elke omgeving.

Getest en gecertificeerd

De eigenschappen van onze deuren worden getest door onafhankelijke keuringsinstanties zoals RISE (Research Institutes of Sweden) en bevestigd door regelmatige productiecontroles in onze fabrieken.

20 standaardkleuren en miljoenen andere tinten

Alle deuren van Daloc worden afgewerkt met milieuvriendelijke verf op waterbasis. U heeft de keuze uit een reeks NCS- en RAL-kleuren.

Daloc in detail.

Eigenlijk is het niet zo moeilijk om een deur te maken. Maar een deur maken die bestand is tegen inbraakpogingen en tegen temperaturen van meer dan 900 graden Celsius in geval van brand is ingewikkeld. Het zijn de kleine details die het verschil maken. En ook dat is diepgeworteld in ons bedrijf. Want we willen alleen producten aanbieden die zich onderscheiden door echte waarde.  

Lees meer over de details en wat onze deuren zo bijzonder maakt. Ontdek zelf waarom deuren van Daloc het verschil maken in elk project.

Duurzaam dankzij een lange levensduur.

Onze deuren bieden niet alleen bescherming tegen brand, rook, lawaai en inbrekers, maar zijn bovendien milieuvriendelijk. Ze worden namelijk op een efficiënte manier vervaardigd en zijn bovendien bijzonder duurzaam door hun lange levensduur. Het is niet ongewoon dat onze stalen deuren zelfs langer meegaan dan het gebouw waarin ze zijn geïnstalleerd en vervolgens kunnen worden hergebruikt of voor 97% worden gerecycled.

Wilt u meer weten?

Neem gewoon contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie over Daloc en onze deuren.