daloc voordeur in appartement

Daloc - Sterk, mooi en duurzaam

Wij zijn trots op ons product. Een Daloc-deur staat voor veiligheid en comfort zonder concessies te doen aan het uiterlijk en gebruiksgemak. Onze deuren zijn solide en daardoor inbraakwerend en vorm stabiel. Toch blijft de luxe uitstraling en het soepel werkende mechanisme in tact.

Een stabiele constructie, een lange levensduur op

Deuren van Daloc zijn modern en doordacht. Het design is gepatenteerd. De basisconstructie in het deurblad en het kozijn is altijd van staal. Oersterk. En met een lange levensduur.

Mooie deur met grote keuzevrijheid

Om een hoge oppervlaktekwaliteit te garanderen, leveren we onze deuren met een oppervlak van laminaat. Ofwel, we lakken de deuren af in iedere gewenste kleur. Ook details als glas of een brievenbus horen daarbij. Een goede afwerking en precisie, gecombineerd met kwalitatief materiaal, zorgen ervoor dat de deuren er prachtig uitzien en bewoners een veilig gevoel geven.

U hoort en voelt het verschil direct

Al vanaf de eerste dag dat de bewoner een Daloc-deur heeft, kunnen zij genieten van de geluidsisolerende eigenschappen van de deur en de bijzondere luchtdichtheid. Niet alléén de dag van oplevering, maar nog vele jaren daarna. Doordat zowel deur als kozijn vormvast zijn.

 

Daloc Security Doors worden gemonteerd met SKG 3 sterren veiligheidsbeslag

 

Daloc veiligheidsdeuren worden gemonteerd met SKG3-sterren veiligheidsbeslag. Deze zijn voorzien van boorbeveiliging en kerntrek beveiliging.

 

daloc deur met glasstroken

 

Glas en veiligheid staan lijnrecht tegenover elkaar als het gaat om bestendigheid tegen inbraak. Toch is het ons gelukt om glaspartijen in de deuren te verwerken met behoud van de zware typegoedkeuringen. Hierdoor houdt u genoeg lichtinval in de hal en blijft ook het zicht naar buiten goed.

 

brand en brandgas

 

De constructie houdt een brand minimaal 30 minuten tegen. De meest voorkomende doodsoorzaak bij brand wordt veroorzaakt door rookvergiftiging. De Daloc deur kan tevens worden geleverd met een bescherming tegen giftig brandgas.

 

Daloc stalen deuren en kozijnen zijn vormvast

 

Stalen deuren en kozijnen zijn vormvast. Hierdoor kunnen ze zeer strak en luchtdicht worden gemonteerd. Lawaai, tocht, vocht en onaangename geuren blijven buitenshuis. Daloc-deuren leveren zodoende een aanzienlijke energiebesparing op.

 

De S23 heeft een traditioneel rechte deurbladranden

 

De Daloc Y43 en S43 heeft een afgeschuinde opdeksponning die het kozijn overlapt, terwijl de Daloc S23 traditioneel rechte deurbladranden heeft (stomp).

 

een andere kleur aan de binnenzijde dan aan de buitenzijde

 

Daloc deuren zijn beschikbaar in een breed palet van kleuren. Indien u kiest voor de beschermende laminaat-toplaag kunt u zelfs kiezen uit verschillende kleuren voor de binnen- en buitenzijde.

 

stabiele scharnieren

 

Het deurblad hangt in stabiele scharnieren in het kozijn van hoogwaardig staal. Dit betekent dat de deur naadloos aansluit.

 

Een Daloc Security Door wordt altijd compleet met kozijn geleverd

 

Een Daloc-deur wordt altijd compleet met kozijn geleverd. Binnen ons concept is het kozijn dè schakel tussen deurblad en wand. Dit garandeert een veilige verankering en een betrouwbaar eindresultaat.

 

daloc haakgrendel van de meerpuntssluiting

 

Elke Daloc-deur is voorzien van een meerpuntssluiting, die de deur in één keer met acht haken en pennen in het kozijn vergrendelt. Deurblad en kozijn zijn nauwelijks te forceren.

 

daloc haakvormige stalen pennen

 

Het deurblad draait op stabiele, inbraakveilige precisiescharnieren. De achterkant van het blad is uitgerust met haakvormige stalen pennen.