De deur naar een succesvol bouwproject.

Er zijn eenvoudige deuren. En er zijn deuren die het verschil maken, zoals de veiligheidsdeuren van Daloc. Sinds 1942 ontwikkelen en produceren wij in Zweden onze deuren die inbrekers, brand, dodelijke brandgassen, vervelende geuren en lawaai tegenhouden. Als bedrijf hebben wij als doel u succesvol te ondersteunen bij uw huidige en toekomstige projecten. U kunt daarbij rekenen op onze ervaring en expertise, waar u zich ook bevindt in het bouwproces. Zo voorkomt u onaangename verrassingen en onnodige kosten.

Daloc – uw partner voor deuren in de woningbouw.

Deuren van Daloc staan voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid in de woningbouw. Wij zijn uw aanspreekpunt voor nieuwbouw, modulaire bouw en renovatieprojecten. Dankzij de combinatie van een kwalitatief hoogwaardige veiligheidsdeur en een modern montagesysteem is Daloc een populaire keuze in de woningbouw. Tot onze klanten behoren toekomstgerichte investeerders, ontwikkelaars, woningbouwcorperaties, (zelfontwikkelende) aannemers, verenigingen van eigenaren en modulaire bouwers.

Als familiebedrijf richten wij ons op een langdurig partnerschap en samenwerking met onze klanten gebasseerd op een wederzijds vertrouwen. Uw project is bij ons in goede handen. Van de offerte tot en met de voltooide montage en oplevering van de deuren, wij begeleiden en ondersteunen u gedurende het gehele traject.

Daarom is Daloc de perfecte partner voor u: 

Oplossingen voor nieuwbouw, modulaire bouw en renovatie.

Een Daloc -deur kan snel en eenvoudig worden geïnstalleerd – in zowel nieuwbouw, modulaire bouw als in bestaande bouw.

We bieden een modulaire oplossing die veel (bouw)processen eenvoudiger maken. Bij nieuwbouwprojecten leveren wij de deuren af op de bouwplaats en laten ze ter plaatse vakkundig installeren door onze gecertificeerde montagepartners. Bij modulaire woningbouw leveren wij rechtstreeks aan de fabriek en zorgen wij ervoor dat de deuren correct worden gemonteerd. In het geval van renovatie hebben wij deurconcepten die het mogelijk maken om van een oude woningtoegangsdeur over te stappen op de ultieme woningtoegangsdeur van Daloc. Het maakt niet uit of de oude woningtoegangsdeur een stalen of houten kozijn heeft. Wij zijn er voor u en ondersteunen u – van de offerte tot en met de voltooide montage van de nieuwe deuren.

Deuren die elke klus klaren.

Voor de leek kunnen deuren verwarrend veel op elkaar lijken. Maar elk van onze deuren vervult zijn eigen taak. Elke deur is bestemd voor een specifieke plaats en moet daar een speciale functie vervullen. En u kunt elke taak met een gerust hart aan onze deuren toevertrouwen.

Woningtoegangsdeuren

De woningtoegangsdeuren is geschikt voor appartementen en voldoet aan zeer hoge normen op het gebied van brand-, rook-, inbraak- en geluidwerendheid.

Lees verder

RC2 of RC3 (EN 1627)

EW30 of EW60 (EN 16034)
A2-s1 of B-s2 (EN 13501-1)

Sa of S200 (EN 13501-2)

 

Rw,p 33 dB tot Rw,p 50 dB optioneel.

 

C1-C3 (EN ISO 12944-2)

Klimaatklasse 3D (EN 12219)

Luchtdichtheid klasse 4 (EN 14351)

U-vaarde 1,6. Optional 1,4 (EN 14351-1)

Klasse E (EN 1192)

Brandwerende deuren

Veelzijdige deuren met moderne design en hoge brand-, rook- en geluidwerendheid vaak wordt gebruikt in appartementgebouwen.

Lees verder

Optioneel RC2 (EN 1627)

EW30 of EW60 (EN 16034)
A2-s1 of B-s2 (EN 13501-1)

Sa of S200 (EN 13501-2)

Rw,p 33 dB tot Rw,p 48 dB optioneel

C1-C4 (EN ISO 12944-2)

Klimaatklasse 3D (EN 12219)

Luchtdichtheid klasse 4 (EN 14351)

U-vaarde 1,7 (EN 14351-1)

Klasse E (EN 1192)

Meer informatie:

Wilt u meer weten?

Neem gewoon contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie over Daloc en onze deuren.