De deur naar een succesvol bouwproject.

Er zijn eenvoudige deuren. En er zijn deuren die het verschil maken, zoals de veiligheidsdeuren van Daloc. Sinds 1942 ontwikkelen en produceren wij in Zweden onze deuren die inbrekers, brand, dodelijke brandgassen, vervelende geuren en lawaai tegenhouden. Als bedrijf hebben wij als doel u succesvol te ondersteunen bij uw huidige en toekomstige projecten. U kunt daarbij rekenen op onze ervaring en expertise, waar u zich ook bevindt in het bouwproces. Zo voorkomt u onaangename verrassingen en onnodige kosten.

Daloc – uw partner voor deuren in de woningbouw.

Deuren van Daloc staan voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid in de woningbouw. Wij zijn uw aanspreekpunt voor nieuwbouw, modulaire bouw en renovatieprojecten. Dankzij de combinatie van een kwalitatief hoogwaardige veiligheidsdeur en een modern montagesysteem is Daloc een populaire keuze in de woningbouw. Tot onze klanten behoren toekomstgerichte investeerders, ontwikkelaars, woningbouwcorperaties, (zelfontwikkelende) aannemers, verenigingen van eigenaren en modulaire bouwers.

Als familiebedrijf richten wij ons op een langdurig partnerschap en samenwerking met onze klanten gebasseerd op een wederzijds vertrouwen. Uw project is bij ons in goede handen. Van de offerte tot en met de voltooide montage en oplevering van de deuren, wij begeleiden en ondersteunen u gedurende het gehele traject.

Daarom is Daloc de perfecte partner voor u: 

Oplossingen voor nieuwbouw, modulaire bouw en renovatie.

Een Daloc -deur kan snel en eenvoudig worden geïnstalleerd – in zowel nieuwbouw, modulaire bouw als in bestaande bouw.

We bieden een modulaire oplossing die veel (bouw)processen eenvoudiger maken. Bij nieuwbouwprojecten leveren wij de deuren af op de bouwplaats en laten ze ter plaatse vakkundig installeren door onze gecertificeerde montagepartners. Bij modulaire woningbouw leveren wij rechtstreeks aan de fabriek en zorgen wij ervoor dat de deuren correct worden gemonteerd. In het geval van renovatie hebben wij deurconcepten die het mogelijk maken om van een oude woningtoegangsdeur over te stappen op de ultieme woningtoegangsdeur van Daloc. Het maakt niet uit of de oude woningtoegangsdeur een stalen of houten kozijn heeft. Wij zijn er voor u en ondersteunen u – van de offerte tot en met de voltooide montage van de nieuwe deuren.

Meer informatie over onze montageoplossingen

Woningtoegangsdeur Daloc S43

De woningtoegangsdeur S43 is geschikt voor appartementen inpandig gelegen en voldoet aan zeer hoge normen op het gebied van brand-, rook-, inbraak- en geluidwerendheid. Kozijn en deur worden als module voorgemonteerd geleverd en kunnen eenvoudig in de muursparing worden geplaatst en vastgeschroefd.

Lees verder

RC3 (EN 1627)

EW30 en EW60 (EN 16034)

Sa en S200 (EN 13501-2)

 

Klimaatklasse: 2D (EN 12219)
Luchtdichtheid: Klasse 4 (EN 14351)

Rw,p 38 dB tot
Rw,p 50 dB optioneel

 

Groep E (EN 1192)

C1-C3 (EN ISO 12944-2)

Stalendeur Daloc S10 (Y10).

Deze sterke stalen deur heeft een robuust ontwerp en hoge stabiliteit en duurzaamheid. Geschikt voor de hoogste eisen binnen of buiten, bijvoorbeeld in kelders.

Lees verder

EW30 of EW60 (EN 16034)

C1-C3 volgens EN ISO 12944-2.

De Daloc Y10 buitendeur is voorzien van de CE-markering volgens de productnorm voor buitendeuren EN 14351-1

Stalendeur Daloc S30 (Y30).

Een veelzijdige deur die met zijn moderne design en hoge brand-, rook- en geluidwerendheid vaak wordt gebruikt in appartementgebouwen.

Lees verder

Geen

EW30 of EW60 (EN 16034)

Sa en S200 (EN 13501-2)

Klimaatklasse: 2D (EN 12219)
Luchtdichtheid: Klasse 4 (EN 14351)Rw,p 32 dB tot Rw,p 50 dB optioneel

C1-C4 (EN ISO 12944-2)

Groep E (EN 1192)

Meer informatie:

Vraag uw gratis offerte aan.

Bent u geïnteresseerd in een Daloc veiligheidsdeur? Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte. 

Neem contact met ons op.

Heeft u een kostenraming nodig voor uw renovatie- of nieuwbouwproject? Of wilt u weten hoe u uw woningtoegangsdeur kunt vervangen door een Daloc veiligheidsdeur?