De deur die alles en iedereen beschermt

Een woningtoegangsdeur van Daloc dempt niet alleen vrolijk hondengeblaf, maar beschermt ook tegen inbrekers en brand. Dankzij het unieke ontwerp is de deur bijzonder duurzaam, zonder dat dit ten koste van de beschermende eigenschappen gaat. Een veilige investering voor uw project – en voor iedereen die achter de deur leeft.

7 goede redenen om te kiezen voor een Daloc veiligheidsdeur.

Het is geen toeval dat een Daloc veiligheidsdeur de bestverkochte deur in Zweden en de rest van Scandinavië is. Want hij biedt niet alleen betrouwbare bescherming tegen brand, rook, geluid en inbraak, maar past ook perfect in elke woonomgeving en voldoet uiteraard aan alle wettelijke voorschriften.

De nummer 1 – om 7 redenen:

Daloc veilige deuren in één oogopslag

Er zijn eenvoudige deuren. En er zijn deuren die gewoon het verschil maken – zoals de veiligheidsdeuren van Daloc. Onze deuren zijn ontworpen en vervaardigd in Zweden om inbrekers, brand, gevaarlijke brandgassen, storende geuren en lawaai tegen te houden.

Ze zijn door een onafhankelijke instantie getest en gecertificeerd en voldoen uiteraard aan alle voorschriften en wettelijke vereisten. Daarom is een Daloc veiligheidsdeur altijd de veilige keuze.

Deuren die elke klus klaren.

Voor de leek kunnen deuren verwarrend veel op elkaar lijken. Maar elk van onze deuren vervult zijn eigen taak. Elke deur is bestemd voor een specifieke plaats en moet daar een speciale functie vervullen. En u kunt elke taak met een gerust hart aan onze deuren toevertrouwen.

Geteste kwaliteit – voor betrouwbare bescherming

Een goede veiligheidsdeur houdt niet alleen inbrekers buiten. Hij beschermt ook tegen brand, rook, storende geuren en lawaai. Maar wat kenmerkt nu eigenlijk een goede veiligheidsdeur? Aan welke certificeringen en criteria moet een deur voldoen om hem als een veiligheidsdeur te kunnen aanmerken?

 

De maatvastheid van de Daloc-deur is essentieel bij brand

Daloc in detail.

Eigenlijk is het niet zo moeilijk om een deur te maken. Maar een deur ontwikkelen en produceren die bestand is tegen inbraakpogingen, giftige rook en tegen temperaturen van meer dan 900 graden Celsius in geval van brand is ingewikkeld. Het zijn de kleine details die het verschil maken. En ook dat is diepgeworteld in ons bedrijf. Want we willen alleen producten aanbieden die zich onderscheiden en waarde toevoegen.

Lees meer over de details en wat onze deuren zo bijzonder maakt. Ontdek zelf waarom deuren van Daloc het verschil maken in elk project.

Duurzaam dankzij een lange levensduur.

Onze deuren bieden niet alleen bescherming tegen brand, rook, lawaai en inbrekers, maar zijn bovendien milieuvriendelijk. Ze worden namelijk op een efficiënte manier vervaardigd en zijn bovendien bijzonder duurzaam door hun lange levensduur. Het is niet ongewoon dat onze stalen deuren zelfs langer meegaan dan het gebouw waarin ze zijn geïnstalleerd en vervolgens kunnen worden hergebruikt of voor 97% worden gerecycled.

Vraag uw gratis offerte aan.

Bent u geïnteresseerd in een Daloc veiligheidsdeur? Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte. 

Neem contact met ons op.

Heeft u een kostenraming nodig voor uw renovatie- of nieuwbouwproject? Of wilt u weten hoe u uw woningtoegangsdeur kunt vervangen door een Daloc veiligheidsdeur?