Oplossingen voor nieuwbouw, modulaire bouw en renovatie.

Onze deur-kozijn-sets kunnen snel en voordelig worden geïnstalleerd, in zowel nieuwbouw, modulaire bouw als in bestaande bouw. We bieden hierbij oplossingen die veel processen tegelijk eenvoudiger maken.

Bij nieuwbouwprojecten leveren wij de deur-kozijn-sets op de bouwplaats en laten ze ter plaatse vakkundig installeren door onze montagepartners.

Bij modulaire bouw leveren wij rechtstreeks aan de fabriek en zorgen wij ervoor dat ook hier de deur- kozijn- sets correct worden geïnstalleerd volgens de Daloc voorschriften.

In geval van renovatie is het ook mogelijk om over te stappen van een oude woningtoegangsdeur op de ultieme woningtoegangsdeur van Daloc. En of de oude deur nu in een stalen of houten kozijn zit, dat maakt verder niets uit. U krijgt gewoon een volledige nieuwe Daloc deur-kozijn-set die compleet wordt afgewerkt.

Kortom wij zijn er voor u en ondersteunen u – tot en met de voltooide montage van een Daloc.

Nieuwbouw – een veilige investering

Deuren van Daloc verhogen niet alleen de veiligheid, maar ook het comfort en de leefkwaliteit in een woning. Als familiebedrijf richten wij ons op langdurige partnerschappen die worden gekenmerkt door op vertrouwen gebaseerde samenwerking en klantgerichtheid. Hierdoor kunnen we onze klanten een veilige en betrouwbare toeleveringsketen bieden en prijsstabiliteit op lange termijn.

Een deur is slechts zo goed als de montage ervan. Daarom houden wij levering en montage in één hand. Dankzij onze gecertificeerde montagepartners we hoge betrouwbaarheid, kwaliteit en naadloze service tijdens de montage garanderen.

De montage van een Daloc-deur hoeft niet in de ruwbouw plaats te vinden, maar kan zo laat mogelijk in het bouwproces gebeuren. Dit wordt mogelijk gemaakt door ons gepatenteerde montagesysteem.  De deur en het kozijn worden standaard op kleur geleverd, zodat geen schilderwerk achteraf nodig is.

Modulaire bouw – eenvoudige montage en herbruikbaarheid

Onze deuren en kozijnen worden standaard afgewerkt en als complete module voorgemonteerd geleverd, zodat de montage snel en eenvoudig kan worden voltooid. De montage vindt plaats in slechts een paar stappen.

Dankzij een gepatenteerd montagesysteem kunnen de kozijnen op elk moment worden bijgesteld. Een ander voordeel: u kunt de deuren en kozijnen verwijderen en ze elders opnieuw gebruiken. Hierdoor kan het product een tweede of zelfs derde levenscyclus krijgen. Door hun herbruikbaarheid zijn Daloc-deuren een bijzonder duurzame oplossing.

Renovatie – bijzonder eenvoudig en duurzaam

Laat uw oude woningtoegangsdeur eenvoudig vervangen door een moderne voordeur van Daloc. Het is makkelijker dan u misschien denkt. Houten of stalen kozijn – wij bieden voor alle eisen de juiste oplossing. Binnen één ochtend vervangen onze montagepartners uw oude woningtoegangsdeur door een inbraak-, brand-, rook- en geluidwerende Daloc veiligheidsdeur. En met deuren van Daloc bespaart u bovendien op de stookkosten. Ze zijn namelijk extreem luchtdicht, zodat de warmte in de woning blijft en niet verloren gaat via het koude trappenhuis.

Bent u van plan een of meer woongebouwen te renoveren? Wij ondersteunen u met efficiënte en schaalbare renovatieconcepten die ook inzetbaar zijn in bewoonde gebouwen.

Vraag uw gratis offerte aan.

Bent u geïnteresseerd in een Daloc veiligheidsdeur? Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte. 

Neem contact met ons op.

Heeft u een kostenraming nodig voor uw renovatie- of nieuwbouwproject? Of wilt u weten hoe u uw woningtoegangsdeur kunt vervangen door een Daloc veiligheidsdeur?