U mag gerust zijn: een Daloc veiligheidsdeur beschermt u tegen inbrekers

Een Daloc veiligheidsdeur is zo ontworpen dat hij zeer moeilijk kan worden opengebroken. Het geheim is de uiterst sterke en schadebestendige constructie van stalen platen met inwendige versterkingen, dievenklauwen en een veilig meerpuntsslot met haakgrendels en stalen pennen. Professionele inbrekers herkennen dit onmiddellijk en laten een Daloc -deur liever links liggen dan dat ze zelfs maar een inbraakpoging doen.

Inbraakwerendheidsklasse 3 (RC3) volgens EN 1627.

Dievenklauwen voor perfecte inbraakbeveiliging

Het deurblad is aan de scharnierzijde voorzien van stalen pennen (dievenklauwen) die in het versterkte stalen kozijn grijpen bij een poging tot inbraak. Ze voorkomen dat de deur kan worden opengebroken en maken inbraak bijna onmogelijk.

Extra beveiliging door stevige deurscharnieren

De deurscharnieren vormen een belangrijk onderdeel bij het beschermen van een deur tegen inbraakpogingen. Onze deurscharnieren hebben een extra sterk ontwerp, zodat ze extreme kracht kunnen weerstaan zonder te bezwijken.

Stevig vastgeschroefd voor meer veiligheid

Het deurkozijn is een essentieel element van een veilige deur. Het is gemaakt van hoogwaardig staal en is net zo stabiel als het deurblad. Het is op verschillende punten stevig in de muur verankerd, zodat zelfs grote krachten het niet kunnen beschadigen.

Waar en hoe komen inbraken het meest voor?

Voor een doeltreffende bescherming tegen inbraken, is inzicht in de werkwijze van inbrekers vereist.

Een studie in Stockholm heeft precies dit onderzocht en laat zien hoe inbraken kunnen worden voorkomen:

Vraag uw gratis offerte aan.

Bent u geïnteresseerd in een Daloc veiligheidsdeur? Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte. 

Neem contact met ons op.

Heeft u een kostenraming nodig voor uw renovatie- of nieuwbouwproject? Of wilt u weten hoe u uw woningtoegangsdeur kunt vervangen door een Daloc veiligheidsdeur?