Onze deuren beschermen u morgen nog net zo goed als vandaag.

John W. Johansson (oprichter van Daloc) zei altijd: 'Als je iets doet, doe het dan goed'. Dit motto heeft ons bedrijf altijd gekenmerkt en het heeft ons tot de grootste deurenfabrikant van Scandinavië gemaakt.

Wij geloven in de toekomst. Daarom werd onlangs besloten om tegen 2025 een kwart miljard Zweedse kronen te investeren in de fabrieken in Töreboda om de productiecapaciteit te verhogen en de verdere groei van het concern mogelijk te maken. We zorgen ook voor het behoud en de instandhouding van natuurlijke hulpbronnen op de lange termijn.

Duurzame deuren voor een duurzame wereld.

Duurzaamheid is altijd belangrijk voor ons geweest. Het is voor ons vanzelfsprekend dat we rekening houden met de natuur, de plaatsen waar we actief zijn en hun bewoners. We willen namelijk bijdragen aan een duurzame en ecologische samenleving.

Daarom lopen wij ver vooruit als het gaat om het aanpassen van onze werkprocessen aan de omgeving en ervoor te zorgen dat onze productiemethoden een geringe impact op het milieu hebben.

Wij ontwikkelen de deuren van de toekomst.

Innovatie en intelligente productie zijn de sleutel tot ons succes en liggen ons na aan het hart. We gaan onze eigen weg en ontwikkelen onze eigen producten en oplossingen. Zo hebben we altijd gewerkt. Het resultaat zijn deuren van hoge kwaliteit, vervaardigd in onze eigen fabrieken in Zweden, die tot de modernste van Europa behoren.

Wij streven er iedere dag naar onze klanten te inspireren, hen te verrassen en zowel hun als onze verwachtingen te overtreffen. Op die manier slagen we erin om de ontwikkeling en het ontwerp en de functie van onze deuren voortdurend te verbeteren.

De persoon werkt met tekenen op de computer

We produceren met perfectie.

De deur als concept is eenvoudig. Maar het vervaardigen van brand-, rook-, geluid- en inbraakwerende deuren is een ingewikkeld proces. Er is veel productontwikkeling nodig voordat een nieuwe deur in productie gaat. Wij lopen van oudsher voorop bij de ontwikkeling van deuren en nieuwe productiemethoden. Daarom kunnen wij deuren van hoge kwaliteit aanbieden tegen redelijke prijzen met een betrouwbare levering. 

Robot werkt in Daloc-fabriek

We zijn er voor u – vandaag en morgen.

Wij streven ernaar dat u altijd de best mogelijke deuren en oplossingen voor uw projecten krijgt. Ongeveer 500 toegewijde werknemers van ons concern werken hieraan, het merendeel daarvan in onze fabrieken in Zweden. Daarbij komen nog de medewerkers in onze verschillende kantoren in Scandinavië en de rest van Europa.

Betrokken medewerkers spreken