Brandwerende deuren van Daloc.

Veelzijdige deuren met moderne design en hoge brand-, rook- en geluidwerendheid vaak wordt gebruikt in appartementgebouwen.

Classificaties.

De eigenschappen van onze deuren worden getest door onafhankelijke keuringsinstanties zoals RISE (Research Institutes of Sweden) en bevestigd door regelmatige productiecontroles in onze fabrieken.

Technische specificatie brand- en rookwerende deur Daloc S30 (Y30) Technische specificatie brandwerende deur Daloc S10 (Y10)

Optioneel RC2 (EN 1627)

EW30 of EW60 (EN 16034)
A2-s1 of B-s2 (EN 13501-1)

Sa of S200 (EN 13501-2)

Rw,p 33 dB tot Rw,p 48 dB optioneel

C1-C4 (EN ISO 12944-2)

Klimaatklasse 3D (EN 12219)

Luchtdichtheid klasse 4 (EN 14351)

U-vaarde 1,7 (EN 14351-1)

Klasse E (EN 1192)

Scandinavisch design.

De unieke, afgeschuinde aanslagsponning en de verborgen plaatranden geven de deur een huiselijke en aantrekkelijke uitstraling. Twee kleine maar belangrijke details die de deur tot een integraal onderdeel van het interieurontwerp maken.

Schwarzer Turrahmen
Schwarze Tür met het merk Daloc
Weißer Dichtstreifen
Herstellung von Turen in een fabriek
  • 1
  • 2
  • 3
/3
De afgeschuinde sponning geeft de deur een esthetische aanblik, zeker in vergelijking met een standaard sponning.
De deuren zijn standaard voorzien van een rubberen afdichting in de groef van het kozijn en een verstelbare sluitplaat.
Alle stalen deuren van Daloc worden afgewerkt met milieuvriendelijke verf op waterbasis.

Innovatief ontwerp en unieke productietechnologie

De Daloc S30 stalen deur past in elke woonomgeving met zijn doordachte constructie en geraffineerde design. De afgeschuinde aanslagsponning en de verborgen plaatranden zorgen niet alleen voor een aantrekkelijk design, maar dragen ook bij aan zijn hoge vormvastheid.

Getest en gecertificeerd

De eigenschappen van onze deuren worden getest door onafhankelijke keuringsinstanties zoals RISE (Research Institutes of Sweden) en bevestigd door regelmatige productiecontroles in onze fabrieken.

20 standaardkleuren en miljoenen andere tinten

Alle deuren van Daloc worden afgewerkt met milieuvriendelijke verf op waterbasis. U heeft de keuze uit een reeks NCS- en RAL-kleuren. Als alternatief kunnen de deuren ook worden bekleed met laminaatfolie in verschillende uitvoeringen (bijvoorbeeld mahonie, eiken, etc.).

Duurzaam dankzij een lange levensduur.

Onze deuren bieden niet alleen bescherming tegen brand, rook, lawaai en inbrekers, maar zijn bovendien milieuvriendelijk. Ze worden namelijk op een efficiënte manier vervaardigd en zijn bovendien bijzonder duurzaam door hun lange levensduur. Het is niet ongewoon dat onze stalen deuren zelfs langer meegaan dan het gebouw waarin ze zijn geïnstalleerd en vervolgens kunnen worden hergebruikt of voor 97% worden gerecycled.

Daloc in detail.

Eigenlijk is het niet zo moeilijk om een deur te maken. Maar een deur ontwikkelen en produceren die bestand is tegen inbraakpogingen, giftige rook en tegen temperaturen van meer dan 900 graden Celsius in geval van brand is ingewikkeld. Het zijn de kleine details die het verschil maken. En ook dat is diepgeworteld in ons bedrijf. Want we willen alleen producten aanbieden die zich onderscheiden en waarde toevoegen.

Lees meer over de details en wat onze deuren zo bijzonder maakt. Ontdek zelf waarom deuren van Daloc het verschil maken in elk project.

Technische specificaties.

Hieronder vindt u technische specificaties en feiten voor professionals.

Wilt u meer weten?

Neem gewoon contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie over Daloc en onze deuren.