Woningtoegangsdeuren

De woningtoegangsdeuren voldoet aan zeer hoge normen op het gebied van brand-, rook-, inbraak- en geluidwerendheid. Kozijn en deur worden als module voorgemonteerd geleverd en kunnen eenvoudig in het muurgat worden geplaatst en vastgeschroefd.

Classificaties.

De eigenschappen van onze deuren worden getest door onafhankelijke keuringsinstanties (RISE Research Institutes of Sweden) en bevestigd door regelmatige productiecontroles in onze fabrieken.

Technische specificatie veiligheidsdeur Daloc S43 wk3 Technische specificatie veiligheidsdeur galerij Daloc Y43 wk3 Technische specificatie woningtoegangsdeur Daloc S30 wk2

RC2 of RC3 (EN 1627)

EW30 of EW60 (EN 16034)
A2-s1 of B-s2 (EN 13501-1)

Sa of S200 (EN 13501-2)

 

Rw,p 33 dB tot Rw,p 50 dB optioneel.

 

C1-C3 (EN ISO 12944-2)

Klimaatklasse 3D (EN 12219)

Luchtdichtheid klasse 4 (EN 14351)

U-vaarde 1,6. Optional 1,4 (EN 14351-1)

Klasse E (EN 1192)

Scandinavisch design.

De Daloc deuer is de ideale deur voor appartementgebouwen en omgevingen waar design en veiligheid even belangrijk zijn. De unieke afgeschuinde aanslagsponning en de verborgen plaatranden geven de deur een modern design. Twee kleine maar belangrijke details die de deur tot een integraal onderdeel van het interieurontwerp maken.

Wit deurpaneel
Close-up van de achterrandbout
Daloc composiet drempel
Daloc S43 veiligheidsdeur
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
/8
Ons logo op de deur maakt de inbreker duidelijk dat het om een veiligheidsdeur van Daloc gaat.
Het deurblad is aan de achterzijde voorzien van stalen dievenklauwen die in het versterkte stalen deurkozijn grijpen bij een poging tot inbraak.
De combinatie van stabiele, verzinkte deurscharnieren en stalen dievenklauwen voorkomt dat de deur kan worden opengebroken en maakt inbraak vrijwel onmogelijk.
Het meerpuntsslot heeft haken en grendels die het deurblad en het kozijn op in totaal 7 punten met elkaar verbinden.
De rubberen kierdichtingen zijn eenvoudig te plaatsen en de sluitplaat is verstelbaar.
De maatvaste en strakke constructie voorkomt tocht en kou vanuit het trappenhuis, zorgt voor een beter binnenklimaat en bespaart energiekosten.
Kozijn en deur worden als module voorgemonteerd geleverd en kunnen eenvoudig in de muursparing worden geplaatst en vastgeschroefd.
Hoogwaardige materialen, stijlvolle details en het Scandinavische design resulteren in een deur die in elke omgeving en tijd past.

Een veilige en mooie deur

Verschillende lagen plaatstaal en steenwol en de inwendige anti-inbraakversterkingen resulteren in een solide en bestendige, maar relatief lichte constructie. De combinatie van stabiele, verzinkte deurscharnieren en stalen pennen als achterkantbeschermers voorkomt dat de deur kan worden opengebroken en maakt inbraak vrijwel onmogelijk. De details van het kozijn zijn net zo doordacht als die van het deurblad. Het is gemaakt van zeer sterk staal en wordt in de muur geschroefd zodat zelfs aanzienlijke krachten het niet kunnen beschadigen.

Getest en gecertificeerd

Onze deuren zijn getest en gecertificeerd door RISE (Research Institutes of Sweden), die ook regelmatig productiecontroles uitvoeren in de Daloc-fabrieken.

20 standaardkleuren en miljoenen andere tinten

Alle deuren van Daloc worden afgewerkt met milieuvriendelijke verf op waterbasis. U heeft de keuze uit een reeks NCS- en RAL-kleuren. Als alternatief kunnen de deuren ook worden bekleed met laminaat in verschillende uitvoeringen (bijvoorbeeld mahonie, eiken, etc.).

Vormvast en dicht

Onze deuren voldoen aan de hoogst mogelijke klimaatklasse 3D volgens EN 12219. Ze zijn namelijk zo geconstrueerd dat ze zelfs bij extreme temperatuurverschillen tussen binnen en buiten (-15 °C buiten en +23 °C in de woning) niet kromtrekken en de warmte dus in de woning blijft - een optimale oplossing voor gebouwen met een koud trappenhuis. Op die manier zorgen deuren van Daloc voor een beter binnenklimaat en helpen ze te besparen op stookkosten.

Daloc in detail.

Eigenlijk is het niet zo moeilijk om een deur te maken. Maar een deur maken die bestand is tegen inbraakpogingen en tegen temperaturen van meer dan 900 graden Celsius in geval van brand is ingewikkeld. Het zijn de kleine details die het verschil maken. En ook dat is diepgeworteld in ons bedrijf. Want we willen alleen producten aanbieden die zich onderscheiden door echte waarde.  

Lees meer over de details en wat onze deuren zo bijzonder maakt. Ontdek zelf waarom deuren van Daloc het verschil maken in elk project.

Duurzaam dankzij een lange levensduur.

Onze deuren bieden niet alleen bescherming tegen brand, rook, lawaai en inbrekers, maar zijn bovendien milieuvriendelijk. Ze worden namelijk op een efficiënte manier vervaardigd en zijn bovendien bijzonder duurzaam door hun lange levensduur. Het is niet ongewoon dat onze stalen deuren zelfs langer meegaan dan het gebouw waarin ze zijn geïnstalleerd en vervolgens kunnen worden hergebruikt of voor 97% worden gerecycled.

Technische specificaties.

Hieronder vindt u technische specificaties en feiten voor professionals.

Wilt u meer weten?

Neem gewoon contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie over Daloc en onze deuren.